Muziekkamp 2024

Van 31 juli tot en met 2 augustus organiseert Jeugdfanfare Sforzando, de jeugdband van HFO, voor een derde keer een muziekkamp voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar met een basiskennis notenleer. Als inschrijvingsgeld vragen we voor het 1ste kind van het gezin €50, voor het 2de kind €40 en voor het 3de kind €30. Inbegrepen in deze prijs is voor elke deelnemer elke middag een maaltijd, 2 tussendoortjes en 2 drankjes.

Het kamp gaat door in Zaal Velpezicht in Hoeleden van 9u tot 16u. Bovendien wordt er ook opvang voorzien voor aanvang van het kamp vanaf 8u en ’s avonds tot 17u.

Let op! Inschrijven kan tot en met 30 juni en de inschrijving is pas geldig na overschrijving van het gepaste bedrag naar BE 80 7370 7235 5777 met als mededeling “Muziekkamp + naam en voornaam kind”.


Wie zijn wij?
Jeugdfanfare Sforzando is een jong orkest van beginnende muzikanten. Jongeren krijgen de kans om in een leuke, leerrijke setting het plezier van samen musiceren te leren kennen. Op deze manier proefen ze niet alleen van wat een fanfare hen kan bieden, ze worden er ook voorbereid om door te stromen naar HFO voor nieuwe uitdagingen van een ander niveau. Naast de repetities (die elke zondag doorgaan in zaal Velpezicht van 10u45 tot 12u) en concerten is er uiteraard ook tijd voor ontspanning en leuke groepsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld driekoningen spelen of samen gaan schaatsen.

Bij HFO kom je terecht in een gevarieerde groep muzikanten van 10 tot 80 jaar. We spelen een brede waaier aan nummers: van klassieke marsen tot hedendaagse hits. Je kan ons elke vrijdagavond vinden op onze repetities in Hoeleden of in Linter. Naast de wekelijkse repetities organiseren we jaarlijks ook meerdere concerten en zorgen we voor leuke, ontspannende activiteiten met de hele groep!

Muzikanten die nog geen instrument hebben kunnen bij ons een instrument in bruikleen krijgen. Bovendien komen onze repetities in aanmerking voor leren in Alternatieve Leercontext aangeboden door de academie.