Jeugdfanfare SforzandoWelkom op de pagina van Jeugdfanfare Sforzando, de jeugdopleiding van het Hagelands Fanfareorkest!

Voor kinderen en jongeren die pas hun eerste stappen hebben gezet in het bespelen van een instrument is Jeugdfanfare Sforzando een ideaal instaporkest. Jonge muzikanten kunnen bij ons terecht om op hun eigen tempo de basis te leren kennen van het musiceren in groep. Daarnaast is het ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, niet alleen tijdens de wekelijkse repetities, maar ook tijdens leuke uitstappen, op het jaarlijkse muziekkamp, of tijdens leuke muzikale activiteiten die door ons georganiseerd worden.

Naast de leuke maar uitdagende repetities krijgen de leden van Sforzando ook de kans om te laten horen waar ze elke zondag hard aan werken. Zo worden er regelmatig gezellige toonmomenten voorzien waar ouders, familie en vrienden welkom zijn om te komen luisteren naar wat deze knappe jeugdband allemaal kan. Verder krijgen de jonge muzikanten ook de kans om hun eigen programma te brengen voor een groter publiek op de concerten van het Hagelands Fanfareorkest.

Dirigent Kris Binon, die bovendien ook les geeft aan koperblazers in de Academie Regio Tienen, repeteert elke zondag van 10u45 tot 12u met de muzikanten van Jeugdfanfare Sforzando in zaal Velpezicht in Hoeleden. Kris staat elke week weer paraat om de jonge muzikanten op een leuke manier mooie muziek te laten maken.

Dirigent Kris Binon, die bovendien ook les geeft aan koperblazers in de Academie Regio Tienen, repeteert elke zondag van 10u45 tot 12u met de muzikanten van Jeugdfanfare Sforzando in zaal Velpezicht in Hoeleden. Kris staat elke week weer paraat om de jonge muzikanten op een leuke manier mooie muziek

Nog goed om te weten: jonge muzikanten die bij ons starten kunnen een instrument van de fanfare in bruikleen nemen zolang ze bij de fanfare spelen.

Interesse om mee te spelen met ons? Mail ons via sforzandohoeleden@gmail.com of stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina!