Muziekkamp 2022

Op 3, 4 en 5 augustus organiseren we een muziekkamp voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar. Zowel kinderen die nog niet veel van muziek kennen, maar ook jonge muzikanten zijn welkom op deze driedaagse! Deelname aan het kamp is volledig gratis. De deelnemers krijgen bovendien ook elke dag een gratis broodmaaltijd, 2 tussendoortjes en twee drankjes.

Het kamp gaat door in Zaal Velpezicht in Hoeleden van 9u tot 16u. Er wordt een extra ophaalpunt voorzien aan het parochiecentrum in Drieslinter voor de jongeren die moeilijk tot in Hoeleden geraken. Daarnaast wordt er ook opvang voorzien voor aanvang van het kamp vanaf 8u en ’s avonds tot 17u.


Wie zijn wij?
Bij HFO kom je terecht in een gevarieerde groep muzikanten van 10 tot 80 jaar. We spelen een brede waaier aan nummers: van klassieke marsen tot hedendaagse hits. Je kan ons elke vrijdagavond vinden op onze repetities in Hoeleden of in Linter. Naast de wekelijkse repetities organiseren we jaarlijks ook meerdere concerten en zorgen we voor leuke, ontspannende activiteiten met de hele groep!

Muzikanten die nog geen instrument hebben kunnen bij ons een instrument in bruikleen krijgen. Bovendien komen onze repetities in aanmerking voor leren in Alternatieve Leercontext aangeboden door de academie.